Uw kind maakt schade, wat nu?

Heeft u kinderen, dan zorgt u er natuurlijk voor dat u een WA verzekering gaat afsluiten die ook de kinderen bij de dekking meeneemt. Het heeft geen enkele zin om slechts 1 persoon in de vorm van uzelf te verzekeren en het lijkt ons dan ook onwaarschijnlijk dat er iemand is die het op die manier doet. Kinderen zorgen doorgaans voor de meeste schades naast dat bijvoorbeeld ook huisdieren dit doen en dat is natuurlijk ook helemaal niet verrassend te noemen, aangezien kinderen van bepaalde zaken gewoon totaal het gevaar niet in kunnen zien.

Kinderen niet altijd onschuldig

Natuurlijk gebeurt het vaak dat een kind iets per ongeluk stuk maakt. Toch zijn kinderen helemaal niet altijd onschuldig en op het moment dat hiervan sprake is geldt uiteraard de dekking van de WA verzekering niet. Kinderen verschillen hierin voor de verzekering dus helemaal niets van volwassenen, want ook hebben dus deze regel. Het gebeurt maar wat vaak dat er iets sneuvelt door een kind, maar dat er simpelweg kwade opzet bij in het spel is. Kinderen hebben vaak ook de neiging om net zo lang met iets door te gaan totdat het moment aanbreekt dat het dus misgaat. De WA verzekering zal u dan vaak niet te hulp schieten.

Kinderen meeverzekeren kost u vrijwel niets extra’s. Doe dit dan ook altijd indien u in een dergelijke situatie zit waarin u dit ook zou moeten doen. Stel dat u gescheiden bent van uw partner en uw kinderen komen zo nu en dan bij u wonen, dan doet u er slim aan om ze mee te verzekeren. Vraag aan uw verzekeraar wat de procedure is, want als u ze meeverzekert en uw ex-partner ook betaalt u een dubbele premie voor de kinderen en dat lijkt niet nodig te zijn. U ziet op www.waverzekering.net de verzekeraars staan en hieruit een keuze maken moet natuurlijk gewoon prima lukken. Meer keuze heeft u ook eigenlijk niet nodig.

Vorig artikel:

Volgend artikel: